Banner
Hem > Om oss

未标题-2_24

Flying Lighting Co., Ltd. lokaliseras på Heng lan, Zhongshan, Kina.


Som en erfaren tillverkare av att göra utomhusbelysning i tio år slutförde Flying Lighting tusentals projekt och fick ett mycket gott rykte från våra kunder från inhemska och utomlands.

Förutom vanliga gatubelysningsprodukter publicerade Flying Lighting nya high bay-serier med högteknologiska element från CAS (Chinese Academy of Sciences) 2016 och introducerade också Flyings PLC-intelligenta gatubelysningssystem 2017, 2018 utökar vi vår verksamhet till smarta SHS ( solenergi hem system) och PICO produkter också. Med ett kraftfullt FoU-team och modern ledning i företag slutförde Flying Lighting sin omvandling från traditionell fabrik till högteknologisk modern tillverkare framgångsrikt.


Flying Lighting är ett aggressivt företag, vi insisterar på högkvalitativ strategi för att växa, vi accepterar OEM-beställningar och tillhandahåller service efter försäljning under hela samarbetsresan. Vi strävar efter att vara en ledare i ljuset framtiden och vara en internationell företag, vårt uppdrag är att göra din affär att vara lätt!