Banner
Hem > Om oss

IMG_0769 Flying Lighting Co., Ltd. lokaliserar på Guzhen, Zhongshan, den kända belysningsstaden i Kina.


Som en erfaren tillverkare av utomhusljus i nästan 10 år har Flying Lighting genomfört tusentals projekt och fått ett mycket gott rykte från våra kunder från inhemska och utländska.


Förutom regelbundna gatubelysningsprodukter publicerade Flying Lighting ny serie med högteknologiska ämnen med högteknologiska element från CAS (kinesiska vetenskapsakademin) 2016 och introducerade även Flying's PLC intelligenta gatljussystem 2017. Vi utvidgar vår verksamhet till smart SHS (2018) sol hem system) och PICO produkter också. Med kraftfullt R & D-team och modern förvaltning i företaget avslutade Flying Lighting sin omställning från traditionell fabrik till högteknologisk modern tillverkare framgångsrikt.


Flying Lighting är ett aggressivt företag, vi insisterar på högkvalitativ strategi för att växa, vi accepterar OEM-order och tillhandahåller service efter försäljning under hela samarbetet. Vi strävar efter att vara en ledare i ljuset framtiden och vara en internationell näringsliv, vårt uppdrag är att göra din verksamhet för att vara lätt!