Banner
Hem > Om oss > företagsprofil

IMG_0769IMG_0769

Flying Lighting är en erfaren tillverkare inom sol- och ledbelysningsmarknaden, som omfattar vägbelysning, byggbelysning, landskapsbelysning och projektbelysning för trädgårdsprojekt mm. Flying Lighting ägnar sig åt att tillhandahålla en serie tjänster för utomhusbelysningsprojekt.


Genom att följa principen om kvalitetsorientering i produktion och kunden först i drift, genomförde Flying Lighting framgångsrikt hundratals tekniska utomhusbelysningsprojekt och uppnådde försäljningsvolymen på 800 miljoner. För sin snabba utveckling, Flying Light vinner inte bara stor reputaion bland kunder och tredje parter, utan även anhängare som lär sig av det.


Med hundratals skickliga arbetstagare, kraftfullt R & D-team och modern företagsledning, genomförde Flying Lighting sin omställning från traditionell fabrik till högteknologisk modern tillverkare framgångsrikt. Flying Lighting är den stratigiska partnern till CAS (kinesiska vetenskapsakademin) och år 2016 Vi publicerade vårt mogna intelligenta belysningssystem och relevanta produkter. Vi insisterar på att högkvalitativa produkter och high-tech developemnt straticgic kommer att vara riktlinjen för vårt nästa decennium.


Vi tror att vetenskapen skapar framtiden. Från början till den oändliga framtiden insisterar vi på att producera produkter av god kvalitet. Det råder ingen tvekan om att bra pris och superjodtjänst också kommer att ge vår kund möjlighet att göra din affär lätt!