banneer
Hem > Produkter

LED High Bay värmesänka

Produktinformation

FAQ:

Fråga: Hur är livslängden för LED-armatur med AC-direktkörningsteknik?

A: Tack vare AC direkt körteknik eliminerar den strömbrytaren som påverkar livslängden för LED-armaturen. Det sparar också energilagringsenheter (t.ex. elektrolytkondensatorer, transformatorer etc.) och högströmseffektdon (t.ex. strömtransistorer, MOS-transistorer etc.). Följaktligen minskar körförlusten och ökar effektiviteten. Livslängden för körning kan verkligen matcha den med LED-pärlor. Under bra kylflänsstyrningssystem kan livslängden för LED-armaturen helt uppnå 50000 timmar och däröver.

Fråga: LED High Bay armaturen med AC direkt körteknik är inte isolerad, så är den säker?

A: De flesta av de lågkraftslampade LED-lamporna på marknaden som byter strömförsörjning använder icke-isolerad topologi. Det isolerade strömbrytaren är trots allt relativt lägre i effektivitet, större storlek och dyrare utgifter.

Dessutom uppfyller 100% av våra AC Direct Driving High Bay-lampor säkerhetsstandarden och stärker isoleringstestet.

Fråga: Kan din AC-direktkörning med höga armaturer accepteras av marknaden när det gäller strålflimmer?

A: Hittills finns det inget bevis på att 100Hz strålflimmer är skadlig för människokroppen. Våra produkter har alla passerat Japan och USAs LED-standard. Dessutom har vi ingen flimmerlösning som kompletterar elektrolytkondensatorer och har klarat CCC, CE-certifiering.

================================================== ================================

Vår kärnkompetens

1. Teknisk plattform

Med stöd av CAS (Kina Academy of Sciences), USTC (University of Science and Technology of China) och Advanced Technology Institute of USTC har vi en perfekt integrerad G13-teknisk lösning i våra EPC-moduler med hög ljusstyrka (Energy Performance Contracting.

2.Produktkärnteknik

A. Enkelt, verkligen energibesparande och återställbart:

Enkel och lägre kostnad:

Ingen strömbrytare, spara installation av drivrutin och elbox.

Verkligt energieffektiv och återställbar:

Jämfört med vanlig LED-armatur har vår AC-direktdrivande LED-högvakningsfläns högre ljusstyrka, högre effektfaktor, högre optisk omvandlingsförhållande, lägre lumenavskrivning (LD), mindre ström och längre livslängd.

Den har mindre än 3% lumenavskrivningar per år och mindre än 20% lumenavskrivningar i 8 år. Vi är verkligen gröna och energieffektiva!

B. Säker, pålitlig och garanti

Alla högvågsljus är konstruerade som brett spänningsområde och med OPC (överspänningsskyddskrets) för att anpassa spänningsfluktuationer och olika områden.

Våra LED-armaturer har varistorer för att undvika åska och överskott, har säkring för att skydda mot överström och övervärme. Isolering termisk film för att förhindra läckage. Och de passerade alla CE, CCC, RoHS, UL, FCC-certifiering!

Kontroll av temperaturhöjning: 40 ° C, MOS-transistor och IC är monterade separat till

Säkerställa IC-stabil drift.

Garanti: Så länge som fem år

C. Global enda agent för AC Direct Driving Technology av CAS

D. Industri Trend: AC Direct Driving LED High Bay är en oåterkallelig trend, det kommer definitivt att bli den vanligaste produkten på marknaden inom en nära framtid!


Vill du ha grossistledd högvatten kylfläns tillverkad i Kina till lågt pris från en av ledande tillverkare och leverantörer av LED High Bay Light Fittings? Utrustad med en produktiv sådan fabrik är FLYING LIGHTING alltid till din tjänst.

Förfrågning